Dentalni centar


O namaNalazimo se u Rijeci na adresi Labinska 51A (zgrade Kantrida Rio).

Stomatološka ordinacija Dentico je moderno opremljena stomatološka ordinacija, uređena i opremljena po najvišim svjetskim standardima. Ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje, učinit će sve kako bi se osjećali skoro kao kod kuće.

Mi smo mlada stomatološka ordinacija koju čini tim visoko obučenih, iskusnih stručnjaka, pod vodstvom dr. Nevena Crepulje, koji je prema službenim anketama već dvije godine za redom izabran kao jedan od najboljih stomatologa u Hrvatskoj. Imamo uvijek  na umu činjenicu da naši pacijenti nisu zadovoljni samo novim osmijehom, nego da se i osjećaju ugodno tijekom cijelog razdoblja liječenja. Bavimo se modernom stomatologijom, što uključuje najnovije materijale i uređaje, pratimo napredak struke na domaćim i svjetskim kongresima i seminarima. Sve to, u kombinaciji s modernom opremom i najboljim materijalima na tržištu, čine naš rad sinonim za kvalitetu.

Volimo svoj posao i naš entuzijazam je vidljiv na osmjesima svih naših pacijenata.

Najvažnije nam je zdravlje zubi, njihova funkcija te, vrhunska kvaliteta i savršena estetika – lijep osmijeh. Pružamo individualan pristup i posebnu brigu,  kako bi odagnali strah i loša iskustva.

Da bismo postigli ovaj cilj, nudimo kompletnu uslugu planiranja pregleda, dijagnostike i liječenja kako bismo zadovoljili sve potrebe naših pacijenata.

Kod nas možete obaviti BESPLATNI PREGLED što pruža mogućnost svakome da bez obaveze provjeri zdravlje svojih zubi.

Sporazumijevamo se na engleskom i talijanskom jeziku.Naš teamNeven Crepulja, dr.med.dent.


Nakon završene Medicinske škole u Rijeci-smjer zubni tehničar, upisuje Studij stomatologije pri Medicinskom fakultetu, koji završava u roku 2010. godine, te stječe zvanje doktora dentalne medicine. Nakon devet godina radnog iskustva i usavršavanja, ostvaruje veliko iskustvo u kliničkom radu na svim poljima stomatologije…


PROČITAJ VIŠE


Andrea Lukežić, dr.med.dent


Andrea Lukežić, dr.med.dent iz Rijeke, diplomirala 2018. Još za vrijeme studija pokazuje veliki interes za rad s djecom te u dva navrata odlazi u Afriku volontirati i raditi sa njima. Također, po završetku studija, konstantnim edukacijama i napretkom, usmjerava se prema dentalnoj protetici i estetskoj dentalnoj medicini te ulazi u tim DENTICO.Ines Radman Jeremić, dr. med.dent.

Dentalna asisitentica

Ana Pajić
Dentalna asisitentica

Klara Vukojević
Dentalna asisitentica

Roberta Sokolić

Dentalna asisitentica

Dajana Stevanović
Voditeljica marketinga

Maša Kos
Voditeljica prodaje

Sandra Kučić

Recepcija

Danijela Dobrijević
Administrator

Eva Baldo
Spremačica

Sanja ZefranKontaktDentico NC d.o.o.

Labinska 51A
51000 Rijeka
+385.51.627.627
Whatsapp +385.91.202.2209
info@dentico.hr


Radno vrijeme

Srijeda-Subota 8:00-16:00
Utorak 12:00-20:00


Načini plaćanja

Gotovina
Bankovna uplata
Kreditne kartice

Gotovinom:
Plaćanje gotovinom
10% popusta

Plaćanje karticama:
PBZ Maestro i Visa
beskamatno do 12 rata

American Express na rate
beskamatno do 12 rata

Diners na rate
beskamatno do 12 rata

Kredit American Express i Diners
s kamatama od 24 do 60 rata

Copyright by Dentico 2019. All rights reserved.

IT | HR