Kutak za pacijente

Iskustva pacijenata


Pohvale Dr Nevenu, koji je izuzetno ljubazan i stručan kao i cijeli njegov tim.


Kristina Gustin


Najbolji!…i moje djevojčice su napokon u najboljim mogućim rukama!…mi presretne i prezadovoljne! ?


Tea Šafar


Vrhunska medicinska usluga, ugodan ambijent i tretman. Definitivno preporučam ordinaciju svima kojima je potrebna kvalitetna, brza i ljubazna usluga stomatologa.
Očekuje Vas topla atmosfera i vrlo ljubazno osoblje.


MicaMala269


Jako lijepo uređene ordinacije ugodnog ambijenta sa odličnim timom liječnika i asistentica.Posebne pohvale dr.Nevenu koji mi sve zahvate napravi odlično sa velikim strpljenjem i mirnoćom koju prenosi na samog pacijenta.Odlasci stomatogu oduvijek ulijevaju stres no sa Denticom je ta priča završena. Preporuke svakako❤


Natalija Begonja


Profesionalci kojima se možete prepustiti bez ikakve dvojbe. Posebne pohvale Dr. Nevenu koji je majstor svog zanata, veliki psiholog a nadasve veliki čovjek! Kapa do poda!


Suzy Grotz Vujović


Put do savršenog osmijeha!Zatražite besplatnu ponudu


Pošaljite nam panoramsku snimku zuba ili opišite vašu dentalnu situaciju.  Na temelju vašeg zahtjeva i vaših potreba pružit ćemo vam najbolje stomatološko rješenje i ponudu.

Zatražite besplatnu ponudu

NASTAVI

Dogovorite termin za besplatan pregled


Pošaljite nam zahtjev putem maila ili obrasca na web stranici i kontaktirat ćemo vas radi pregleda. Kod nas možete dobiti potpunu stomatološku uslugu, od dijagnostike i planiranja najsuvremenijim tehnologijama do  terapije i rješenja bilo kojeg dentalnog problema.

Dogovorite termin

Dogovorite termin za besplatan pregled

NASTAVI


Tijekom liječenja


Truditi ćemo se da vaš boravak u našoj stomatološkoj ordinaciji bude što ugodniji. Na raspolaganju vam je naš tim stručnjaka, svi potrebni lijekovi i informacije kako biste se osjećali ugodno i sigurno.


Nakon tretmana


Nakon stomatološkog tretmana, biti ćemo vam na raspolaganju za sve nedoumice, informacije i redovite preglede!


Galerija radova


MINIMALNO INVAZIVNI PRISTUP

Minimalno invazivni pristup


Dramatična estetska promjena u osmijehu pacijentice sa samo 4 bezmetalne keramičke krunice. Pacijentica je mlađe životne dobi te nismo htjeli raditi veće zahvate pa smo pristupili poštedno prema prisutnim zubima. Zamjena starih neadekvatnih kompozitnih plombi s novima te minimalno brušenje 4 sjekutića u fronti uz odabir prirodne boje zuba dalo je savršen estetski rezultat i veliku transformaciju cjelokupnog izgleda i ekspresije pacijentice.


Novi izgled pomoću cirkonskih krunica.

Novi izgled pomoću cirkonskih krunica.


Pacijentica dolazi u ordinaciju nezadovoljna estetikom i funkcijom starih mostova, te želi novi, puni osmijeh. Produljenjem zubne krune i bojom koja odgovara svijetloj puti naše pacijentice postigli smo mladenački izgled osmijeha. Obnovljena funkcija žvakanja i novi osmijeh su našoj pacijentici vratili godine unatrag.


Slučaj All on 4

Slučaj All on 4


Pacijentu je postavljena dijagnoza uznapredovalog parodontitisa zbog čega bi u kraćem vremenskom periodu ostao bez svih zubi. Upravo je metoda All on 4 idealna za ovakav tip problema, kao i za pacijente koji godinama nose zubne proteze. All on 4 je dugoročno fiksno protetsko rješenje. Kao konačan rezultat, pacijent je vratio funkciju svojim zubima, poraslo mu je samopouzdanje te će sada svoj novi osmijeh ponosno nositi svaki dan. 🙂


Minimalno invazivne tehnike u službi visoke estetike

Minimalno invazivne tehnike u službi visoke estetike


Pacijentica je bila nezadovoljna jer joj se prilikom smijanja vidjelo visoko zubno meso. Nismo željeli raditi velike intervencije na zdravim zubima mlade pacijentice, tako da smo joj u jednom posjeti skinuli višak gingive, odnosno napravili smo postupak koji se zive gingivektomija.

Slikano je nakon tjedan dana od zahvata, na kontroli.


Transformacija osmijeha ALL ON 4 metodom

Transformacija osmijeha ALL ON 4 metodom


Konačni protetski rad ALL ON 4 izrađen je od visoko estetskih materijala. Cirkon keramika na osnovnu titansku konstrukciju kao površinski obložni materijal.Bezmetalne cirkonske krunice


Nakon detaljnih priprema koje uključuju sva potrebna vađenja, liječenja i temeljito čišćenje kamenca, zube smo protetski sanirali bezmetalnim cirkonskim krunicama.


All on 4

All on 4


Naša draga pacijentica prije i poslije višemjesečnog rada.
All-on-four metodom postavili smo 4 implantata u gornjoj i 4 implantata u donjoj čeljusti.


All on 4 u gornjoj i donjoj čeljusti

All on 4 u gornjoj i donjoj čeljusti


Pacijentu je postavljena dijagnoza uznapredovalog parodontitisa zbog čega bi u kraćem vremenskom periodu ostao bez svih zubi. Upravo je metoda All on 4 idealna za ovakav tip problema, kao i za pacijente koji godinama nose zubne proteze.


All-on-4 - gornja čeljust

All-on-4 – gornja čeljust


Pacijent se javlja u ordinaciju nezadovoljan estetikom starog metal keramičkog mosta. Daljnjom dijagnostikom utvrđena je opsežna destrukcija potpornih tkiva i prisutnost granuloma.
Isplanirana je terapija All on 4 kao najoptimalnije rješenje.


Cirkonske krunice

Cirkonske kruniceCirkonske keramičke krunice

Cirkonske keramičke krunice


Cirkonske keramičke krunice se najčešće koriste kod slučajeva koji zahtijevaju visoki stupanj estetike. Posjeduju jednu izuzetno važnu osobinu, a to je transparentnost i zato predstavljaju idealan izbor za nadomjestak zuba i gotovo ih je nemoguće razlikovati od prirodnih zubi.


Pojedinačne krunice u cirkonu

Pojedinačne krunice u cirkonu


Nova estetska i funkcionalna transformacija dobivena pojedinačnim (solo) krunicama u cirkonu.


Minimalno invazivni pristup

Minimalno invazivni pristup


Minimalno invazivnim pristupom riješili smo veliki razmak između jedinica, službenog naziva “Diastema mediana“. Na taj način pacijentu smo brzo i jednostavno uklonili izvor nesigurnosti i podigli samopouzdanje.


Cirkon keramičke krunice

Cirkon keramičke krunice


Pacijent dolazi u ordinaciju nezadovoljan estetikom i s problemom bruksizma.

Poprilično zahtjevan dentalni slučaj uspjeli smo sanirati s cirkon keramičkim krunicama i vratiti našem dragom pacijentiu osmijeh prepun samopouzdanja.


Velika estetska transformacija

Velika estetska transformacija


Vrlo zahtjevna terapija mlade pacijentice uključivala je sveobuhvatan pristup. Pacijentici je nedostajao veliki broj stražnjih zuba te je nosila mobilnu protezu.

Zubi su imali jako velike ispune te na prvoj slici možemo vidjeti diskoloraciju i metalnu kvačicu od proteze. Našom terapijom pacijentica sada ima sve zube fiksne te se može smijati i žvakati bez srama i straha.

Ono što je najviše pridonjelo lijepom osmijehu je zahvat zvan gingivektomija, odnosno postupak kojim se ukloni višak zubnog mesa te se u osmijehu vide zubi a ne gingiva (pacijentica više nema tzv. “gummy smile”).


Cirkon keramičke krunice

Cirkon keramičke krunice


Pacijentici smo zamijenili stare i dotrajale metal keramičke krunice i zaštitili preostalih par zuba koji imaju odlomljene dijelove cakline. Zbog jakog zagriza i noćnoga stiskanja zuba svi zubi su polomljeni, te je bio veliki izazov postići harmoniju osmijeha sa zadovoljavajućom funkcijom zagriza i spriječiti daljnji defekt tvrdih zubnih tkiva.
Copyright by Dentico 2019. All rights reserved.

IT | HR