Kutak za pacijente

Iskustva pacijenata


Pohvale Dr Nevenu, koji je izuzetno ljubazan i stručan kao i cijeli njegov tim.


Kristina Gustin


Najbolji!…i moje djevojčice su napokon u najboljim mogućim rukama!…mi presretne i prezadovoljne! 😊


Tea Šafar


Vrhunska medicinska usluga, ugodan ambijent i tretman. Definitivno preporučam ordinaciju svima kojima je potrebna kvalitetna, brza i ljubazna usluga stomatologa.
Očekuje Vas topla atmosfera i vrlo ljubazno osoblje.


MicaMala269


Jako lijepo uređene ordinacije ugodnog ambijenta sa odličnim timom liječnika i asistentica.Posebne pohvale dr.Nevenu koji mi sve zahvate napravi odlično sa velikim strpljenjem i mirnoćom koju prenosi na samog pacijenta.Odlasci stomatogu oduvijek ulijevaju stres no sa Denticom je ta priča završena. Preporuke svakako❤


Natalija Begonja


Profesionalci kojima se možete prepustiti bez ikakve dvojbe. Posebne pohvale Dr. Nevenu koji je majstor svog zanata, veliki psiholog a nadasve veliki čovjek! Kapa do poda!


Suzy Grotz Vujović


Put do savršenog osmijeha!Zatražite besplatnu ponudu


Pošaljite nam panoramsku snimku zuba ili opišite vašu dentalnu situaciju.  Na temelju vašeg zahtjeva i vaših potreba pružit ćemo vam najbolje stomatološko rješenje i ponudu.

Zatražite besplatnu ponudu

NASTAVI

Dogovorite termin za besplatan pregled


Pošaljite nam zahtjev putem maila ili obrasca na web stranici i kontaktirat ćemo vas radi pregleda. Kod nas možete dobiti potpunu stomatološku uslugu, od dijagnostike i planiranja najsuvremenijim tehnologijama do  terapije i rješenja bilo kojeg dentalnog problema.

Dogovorite termin

Dogovorite termin za besplatan pregled

NASTAVI


Tijekom liječenja


Truditi ćemo se da vaš boravak u našoj stomatološkoj ordinaciji bude što ugodniji. Na raspolaganju vam je naš tim stručnjaka, svi potrebni lijekovi i informacije kako biste se osjećali ugodno i sigurno.


Nakon tretmana


Nakon stomatološkog tretmana, biti ćemo vam na raspolaganju za sve nedoumice, informacije i redovite preglede!


Copyright by Dentico 2019. All rights reserved.

IT | HR