Kutak za pacijente

Iskustva pacijenata


Pohvale Dr Nevenu, koji je izuzetno ljubazan i stručan kao i cijeli njegov tim.


Kristina Gustin


Najbolji!…i moje djevojčice su napokon u najboljim mogućim rukama!…mi presretne i prezadovoljne! 😊


Tea Šafar


Vrhunska medicinska usluga, ugodan ambijent i tretman. Definitivno preporučam ordinaciju svima kojima je potrebna kvalitetna, brza i ljubazna usluga stomatologa.
Očekuje Vas topla atmosfera i vrlo ljubazno osoblje.


MicaMala269


Jako lijepo uređene ordinacije ugodnog ambijenta sa odličnim timom liječnika i asistentica.Posebne pohvale dr.Nevenu koji mi sve zahvate napravi odlično sa velikim strpljenjem i mirnoćom koju prenosi na samog pacijenta.Odlasci stomatogu oduvijek ulijevaju stres no sa Denticom je ta priča završena. Preporuke svakako❤


Natalija Begonja


Profesionalci kojima se možete prepustiti bez ikakve dvojbe. Posebne pohvale Dr. Nevenu koji je majstor svog zanata, veliki psiholog a nadasve veliki čovjek! Kapa do poda!


Suzy Grotz Vujović


Put do savršenog osmijeha!Zatražite besplatnu ponudu


Pošaljite nam panoramsku snimku zuba ili opišite vašu dentalnu situaciju.  Na temelju vašeg zahtjeva i vaših potreba pružit ćemo vam najbolje stomatološko rješenje i ponudu.

Zatražite besplatnu ponudu

NASTAVI

Dogovorite termin za besplatan pregled


Pošaljite nam zahtjev putem maila ili obrasca na web stranici i kontaktirat ćemo vas radi pregleda. Kod nas možete dobiti potpunu stomatološku uslugu, od dijagnostike i planiranja najsuvremenijim tehnologijama do  terapije i rješenja bilo kojeg dentalnog problema.

Dogovorite termin

Dogovorite termin za besplatan pregled

NASTAVI


Tijekom liječenja


Truditi ćemo se da vaš boravak u našoj stomatološkoj ordinaciji bude što ugodniji. Na raspolaganju vam je naš tim stručnjaka, svi potrebni lijekovi i informacije kako biste se osjećali ugodno i sigurno.


Nakon tretmana


Nakon stomatološkog tretmana, biti ćemo vam na raspolaganju za sve nedoumice, informacije i redovite preglede!


Galerija radova


MINIMALNO INVAZIVNI PRISTUP

Minimalno invazivni pristup


Dramatična estetska promjena u osmijehu pacijentice sa samo 4 bezmetalne keramičke krunice. Pacijentica je mlađe životne dobi te nismo htjeli raditi veće zahvate pa smo pristupili poštedno prema prisutnim zubima. Zamjena starih neadekvatnih kompozitnih plombi s novima te minimalno brušenje 4 sjekutića u fronti uz odabir prirodne boje zuba dalo je savršen estetski rezultat i veliku transformaciju cjelokupnog izgleda i ekspresije pacijentice.


Novi izgled pomoću cirkonskih krunica.

Novi izgled pomoću cirkonskih krunica.


Pacijentica dolazi u ordinaciju nezadovoljna estetikom i funkcijom starih mostova, te želi novi, puni osmijeh. Produljenjem zubne krune i bojom koja odgovara svijetloj puti naše pacijentice postigli smo mladenački izgled osmijeha. Obnovljena funkcija žvakanja i novi osmijeh su našoj pacijentici vratili godine unatrag.


Slučaj All on 4

Slučaj All on 4


Pacijentu je postavljena dijagnoza uznapredovalog parodontitisa zbog čega bi u kraćem vremenskom periodu ostao bez svih zubi. Upravo je metoda All on 4 idealna za ovakav tip problema, kao i za pacijente koji godinama nose zubne proteze. All on 4 je dugoročno fiksno protetsko rješenje. Kao konačan rezultat, pacijent je vratio funkciju svojim zubima, poraslo mu je samopouzdanje te će sada svoj novi osmijeh ponosno nositi svaki dan. 🙂


Minimalno invazivne tehnike u službi visoke estetike

Minimalno invazivne tehnike u službi visoke estetike


Pacijentica je bila nezadovoljna jer joj se prilikom smijanja vidjelo visoko zubno meso. Nismo željeli raditi velike intervencije na zdravim zubima mlade pacijentice, tako da smo joj u jednom posjeti skinuli višak gingive, odnosno napravili smo postupak koji se zive gingivektomija.

Slikano je nakon tjedan dana od zahvata, na kontroli.


Transformacija osmijeha ALL ON 4 metodom

Transformacija osmijeha ALL ON 4 metodom


Konačni protetski rad ALL ON 4 izrađen je od visoko estetskih materijala. Cirkon keramika na osnovnu titansku konstrukciju kao površinski obložni materijal.Bezmetalne cirkonske krunice


Nakon detaljnih priprema koje uključuju sva potrebna vađenja, liječenja i temeljito čišćenje kamenca, zube smo protetski sanirali bezmetalnim cirkonskim krunicama.


All on 4

All on 4


Naša draga pacijentica prije i poslije višemjesečnog rada.
All-on-four metodom postavili smo 4 implantata u gornjoj i 4 implantata u donjoj čeljusti.


All on 4 u gornjoj i donjoj čeljusti

All on 4 u gornjoj i donjoj čeljusti


Pacijentu je postavljena dijagnoza uznapredovalog parodontitisa zbog čega bi u kraćem vremenskom periodu ostao bez svih zubi. Upravo je metoda All on 4 idealna za ovakav tip problema, kao i za pacijente koji godinama nose zubne proteze.


All-on-4 - gornja čeljust

All-on-4 – gornja čeljust


Pacijent se javlja u ordinaciju nezadovoljan estetikom starog metal keramičkog mosta. Daljnjom dijagnostikom utvrđena je opsežna destrukcija potpornih tkiva i prisutnost granuloma.
Isplanirana je terapija All on 4 kao najoptimalnije rješenje.


Cirkonske krunice

Cirkonske kruniceCirkonske keramičke krunice

Cirkonske keramičke krunice


Cirkonske keramičke krunice se najčešće koriste kod slučajeva koji zahtijevaju visoki stupanj estetike. Posjeduju jednu izuzetno važnu osobinu, a to je transparentnost i zato predstavljaju idealan izbor za nadomjestak zuba i gotovo ih je nemoguće razlikovati od prirodnih zubi.


Pojedinačne krunice u cirkonu

Pojedinačne krunice u cirkonu


Nova estetska i funkcionalna transformacija dobivena pojedinačnim (solo) krunicama u cirkonu.


Copyright by Dentico 2019. All rights reserved.

IT | HR